NordicTrack Commercial GX 4.7 R / VR19 háttámlás szobakerékpár

NordicTrack Commercial GX 4.7 R háttámlás szobakerékpár
NordicTrack Commercial GX 4.7 R háttámlás szobakerékpár
NordicTrack Commercial GX 4.7 R háttámlás szobakerékpár
NordicTrack Commercial GX 4.7 R háttámlás szobakerékpár
NordicTrack Commercial GX 4.7 R háttámlás szobakerékpár
NordicTrack Commercial GX 4.7 R háttámlás szobakerékpár
NordicTrack Commercial GX 4.7 R háttámlás szobakerékpár
NordicTrack Commercial GX 4.7 R háttámlás szobakerékpár

Tapasztalja meg a egyenletes ellenállású edzést otthona kényelméből.

Gyártó:
NordicTrac
Garancia:
1 év
199 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Specifikáció
Részletek

NordicTrack Commercial GX 4.7 R / VR19 háttámlás szobakerékpár

Tökéletes háttámasztással!

A NordicTrack GX 4.7 R / VR19 szobakerékpár segítségével teljes mértékben az edzésre koncentrálhat. Erőteljes kialkítás, könnyű állíthatóság, kényelmes kialakítás és egyedi dőlésszögű ventilátor biztosít minőségi edzést az ön othonában.

Kényelem mindenek felett

Nordictrack GX 4.7 kényelmes ülés és háttámla

A GX 4.7 R / VR19 háttámlás kerékpár szék-szerű kialakítása egészséges testtartás, ideális és kényelmes mozgást biztosít. A szélesen, jól párnázott ergonomikus ülés és háttámla segítségével teljes mértékben összpontosíthat az edzésre.

Az ülést és háttámlát egyszerre, vízszintes irányba könnyen állíthatja a magasságához történő megfelelő beállítás érdekében. Az ülés melletti fogantyúk extra stabilitást nyújtanak.

A "STEP THRU™" csökkentet vázmagasságú kialakításnak köszönhetően a kerékpár egyszerű be- és kiszállást biztosít.

Integrált táblagép tartó

NordicTrack GX 4.7 szobakerékpár táblagép tartó
Helyezze táblagépét a tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben. A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodtan edzhet.

IFIT - Páratlan edzés élmény

NordicTrack GX 4.7 szobakerékpár Ifit
Fedezze fel az innovatív iFit alkalmazást, csatlakoztassa táblagépét a szobakerékpárhoz, hogy maximalizálja az edzés élményétét az iFit Smart Cardio berendezések segítségével. Testreszabott edzésprogramok, automatikus statisztikák követése, Google Maps™ útvonal készítése - új edzések minden nap!

A szobakerékpár egyik jellegzetessége a Google Maps által vezérelt edzésprogramok, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne edzeni. Futtathatók még edzők álltal készített edzésprogramok is pl.: Jillian Michaels

A GoogleTM és a Google MapsTM a Googl Inc. bejegyzett védjegye. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé! Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

5" BACKLIT IFIT® kijelző

NordicTrack GX 4.7 háttámlás szobakerékpár kijelző
Ez az 5"-os háttérvilágítású kijelző sokféle edzési módot és mellette szórakozást kínál, hogy elkerülje az edzés monotonitását. A beépített iFit Live technológia a sportban kitűzött célok gyorsabb elérését segíti.

Megjelenő edzési paraméterek: a pedálozás sebessége, annak üteme, a pedálok ellenállása, a mért pulzus, a megtett távolság, az elégetett kalóriák száma és az eltelt edzésidő.

Beépített ventilátor
(AutoBreeze Workout Fan)

NordicTrack GX 4.7 szobakerékpár ventilátor
Halk, akár a suttogás – a beépített ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét. De kívánság szerint manuálisan is beállítható az erősség közvetlenül a konzolon található ventilátorvezérlőkkel gombok segítségével.

MP3 kompatibilis hangrendszer

Lehetőséged van MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezheted is a zenét a beépített 2-inches hangszórókon keresztül.

ONETOUCH™ vezérlés - 22 ellenállási szint

Nordictrack GX 4.7 R szobakerékpár vezérlés

Közvetlenül a konzolról állítható a pedálok ellenállása elektronikusan. A 1-TouchTM rendszer segítségével az ellenállást, a konzol valamelyik gyors módosító gomb megnyomásával is lehet állítani, így nem csak egyesével lehet szabályozni azt.

SMR (csendes mágneses ellenállás). Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy állandó mágnest közelít és távolít a lendkerékhez képest, így kifejtve az ellenállás mértékét a fém lendkerékre a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak rövid ideig állítás közben.

Természetes mozgás

7 kg-os (új fejlesztés - Crank Inertia) lendkerék az egyenletesebb teljesítmény, és a magasabb gépminőség tanúsítványa. A Crank Inertia a NordicTrack mérnökei által kifejlesztett új technológia a mágneses ellenállás területén, mely minden eddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít az elliptikáknál, és a szobakerékpároknál. A lendkerék külső peremén elhelyezkedő többletsúly nagyobb centrifugális erőt eredményez.

Extra széles ergonomikus pedálok

Bármilyen lábhoz tökéletesen illeszkedik. Az ergonomikusan kialakítású pedálok állítható pántokkal vannak ellátva, amelyek stabilitást biztosítanak edzés közben.

24 edzési program

Válasszon a 24 előre telepített kalória, intenzitás és teljesítmény alapú edzés program közül, melyet tanúsított személyi edzők terveztek. A programok változtatják a szobakerékpár ellenállási szintjét is.

Kiváló tartást biztosító vázszerkezet

A kényelem szem előtt tartva a kerékpáros fekvő váz kialakítás, a rendkívül széles ergonómiai pedálok és a párnázott ülés és háttámla, természetes hát tartást biztosít.

A dőlésszögben állítható konzol segítségével a kijelző jól látható, könnyen kezelhető.

Palacktartó

Maradjon hidratálva az edzésed során. Tegye kulacsát a beépített, könnyű hozzáférést biztosító kulacstartóba.

Beépített kerekek

A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Maximális terhelhetőség: 125 kg

A szobakerékpárt nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 125 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a szobakerékpárt ennél nehezebb személy!

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített Dual CardioGrip™ markolati pulzusmérő fémérzékelőket vagy edzés közben viselni a Bluetooth® Smart mellkasi pulzusérzékelő övet.

Product Testing

A NordicTrack gépeken többszintű tesztelést végeztek, hogy a vásárlóknak egy verhetetlen teljesítményű, kiváló minőségű edzőgépet biztosítsanak.

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

12 hónap
Adatok
Felhasználható testsúly
125 kg
Cikkszám
NTEVEX49018
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Specifikáció
lendkerék súly (kg)
7
ellenállási szint
22
kijelző
5"
programok
24
mp3/iPod bemenet
Igen / Igen
ifit kompatiilitás
Igen
pulzusmérés
markolati
melkasöves pulzusmérés (OPCIONÁLIS)
Igen
összecsukhatóság
nem összecsukható
a termék méretei (cm)
137 x 64 x 131
összecsukott méret
-
termék súlya (kg)
48
Állítható kormány
-
Állítható ülés
Igen
dobozolt súly (kg) -
max. felhasználható testsúly (kg)
125 kg
hálózati tápellátás
Igen
csomagolt méret (cm)
142 x 33 x 66