NordicTrack S30 futópad - Várható érkezés május

-8%
NordicTrack S30 futópad - Várható érkezés május
NordicTrack S30 futópad - Várható érkezés május
NordicTrack S30 futópad - Várható érkezés május
NordicTrack S30 futópad - Várható érkezés május
NordicTrack S30 futópad - Várható érkezés május
NordicTrack S30 futópad - Várható érkezés május
NordicTrack S30 futópad - Várható érkezés május
NordicTrack S30 futópad - Várható érkezés május

Várható érkezés május!

Olyan paraméterek jellemzik, mint az 51x140 cm méretű futófelület, 2,75 CHP teljesítményű motor, 20 edzésprogram, iPod/Mp3 csatlakozás...

Gyártó:
NordicTrac
Garancia:
36 hónap
399 000 Ft
Akció: 369 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Specifikáció
Részletek


NordicTrack S30 futópad

Várható érkezés május!

Az edzési lehetőségek végtelenek az USA-ban tervezett NordicTrack S30 futópadon!


Olyan paraméterek jellemzik, mint az 51x152 cm méretű futófelület, max. 3 CHP folyamatos teljesítményű motor, iPod/Mp3 csatlakozás, hangszórók, beépített dupla ventilátor. Kompatibilis a legújabb interaktív fitnesz technológiával az iFit alkalmazással.

Az Flexselect™ futófelület kialakítás csökkenti minden lépés hangját, mind megfelelő védelmet biztosít az ízületek számára.

5” háttérvilágítású kijelző

Nordictrack S30 kijelző

Nyomon követheti az összes elégetett kalóriát és az edzés előrehaladását egy könnyen olvasható háttérvilágítású kijelzőn.

A 5"-os LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétereket mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám és Race Track versenypályán figyelheti a körön belüli helyzetét.

Válasszon a 20 edzésprogram közül, melyek a futószőnyeg sebességét és a futófelület dőlésszögét automatikusan változtathatják a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Interaktív edzés (iFit Live)

Nordictrack S30 ifit live

Járja körbe a világot, hódítson meg egy hegyet saját otthonának kényelméből vagy csak kövesse nyomon az előrehaladását, fejlődését.

Az iFit technológiával testreszabott edzéseket készíthet, válogathat több mint 500 videós edzés közül melyeket nyomon követhet és elemezhet. A Google Maps segítségével edzési útvonalakat tervezhet miközben felfedezheti a világot.

Az opcionálisan rendelhető iFit® alkalmazás, beépített Bluetooth intelligens technológián keresztűl használható..

ONETOUCH vezérlők

Nordictrack S30 One Touch

Tartsd a hangsúlyt az edzéseden. Állítsa be azonnal a megfelelő sebességet és dőlésszöget az edzéshez. A OneTouch kezelőgombok lehetővé teszik az edzés bármely pontján történő gyors beállítást, ezáltal teljes irányítást biztosítva egy kiváló edzéshez.

Állítsa be illetve változtassa meg 0-10% között a dőlésszöget egy érintéssel, így nem csak 0,5%-os lépésenként lehet szabályozni azt.

Változtassa meg 0-22 Km/h között a sebességet egy érintéssel, így nem csak 0,1 km/h-es lépésenként lehet szabályozni azt.

Motorteljesítmény: 3 CHP folyamatos és 5 CH maximális teljesítményű hajtómotor

Nordictrack S30

Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz
a futópadnak.

A nagyteljesítményű Durx Mach Z™ Commercial Plus motort, úgy tervezték, hogy az önhűtés következtében a motor alacsony hőmérségleten tartsa és csendes maradjon, még akkor is, ha 22 km/h sebességen mozog rajta.

FlexsTM rezgéscsillapító rendszer

Nordictrack s30 rugózat

Állítsa be a FlexSelect párnázati rendszert az önnek legmegfelelőbb futási opció érdekében. A FlexSelect rendszer lehetőséget ad arra, hogy lágyítsa a futófelületet az ízületekre gyakorolt ​​hatás csökkentése érdekében, vagy szilárdabbá tegye a „valós” utcai futás élmény eléréséhez.

A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Állítható rezgéscsillapító rendszere egyedeülálló védelmet biztosít az ízületek számára.

SPACESAVER® DESIGN WITH
EasyLift™ Assist


Nordictrack s30 space saver

Egyszerűen és könnyedén felcsukhatja a futópadot a SpaceSaver funkciónak köszönhetően, így minimalizálva a tárolási méretet.

A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, ha nem használjuk őket. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

Integrált táblagép tartó

Helyezze táblagépét a tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben. A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodt körülmények között végezheti edzését (táblagép nem tartozék).

iPod IN-BUILT Sound System

Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolaljzathoz, hogy motivált maradjon kedvenc edzései közben. Állítsa be a beépített 2 hüvelykes hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.

*Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

Futófelület: 51 cm x 152 cm

Csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószőnyeg. Az aszfalton vagy futópályán történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

Maximális terhelhetőség: 125 kg

A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 125 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

EKG Grip Pulse pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

36 hónap
Adatok
Motor
3 CHP
Felhasználható testsúly
125 kg
Sebesség
0-22 Km/h
Dőlésszög
Dőlésszög: 0% - 12%
Futószőnyeg méret
51 cm x 152 cm
Cikkszám
NETL99019
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Specifikáció
motor (Folyamatos teljesítmény)
3 CHP
motor (maximális teljesítmény)
5 CP
maximális sebesség
22 km/h
dőlésszög
0-10%
futófelület
152 x 51 cm
rugózás
FLEX CUSHIONING
kijelző
5" LCD
programok
20
mp3/iPod bemenet
Igen/Igen
ifit kompatiilitás
Igen
pulzusmérés
Igen
melkasöves pulzusmérés
-
összecsukhatóság
Igen
a termék méretei (cm)
202 X 91 X 157
összecsukott méret
104 X 91 X 182
termék súlya (kg)
84
max. felhasználható testsúly (KG)
125
hálózati használat
Igen
fővezeték tartalmaz Igen
csomagolt súly (kg)
104
csomagolt méret (cm)
211 x 82 X 29