NordicTrack X32i Incline Trainer futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság

NordicTrack X32i Incline Trainer futópad
NordicTrack X32i Incline Trainer futópad
NordicTrack X32i Incline Trainer futópad
NordicTrack X32i Incline Trainer futópad
NordicTrack X32i Incline Trainer futópad
NordicTrack X32i Incline Trainer futópad
NordicTrack X32i Incline Trainer futópad
NordicTrack X32i Incline Trainer futópad
NordicTrack X32i Incline Trainer futópad
NordicTrack X32i Incline Trainer futópad
NordicTrack X32i Incline Trainer futópad
NordicTrack X32i Incline Trainer futópad
NordicTrack X32i Incline Trainer futópad
NordicTrack X32i Incline Trainer futópad

Ajándék iFIT tagság 53875.-Ft értékben. 

40%-os dőlésszög, 32"-os nagymértetű érintőképernyő és több mint 760 futópados edzés.

iFit egy éves tagság (53875.-Ft)!
NordicTrac
36 hónap
1 790 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Részletek
Adatok
Vélemények
Specifikáció
Részletek

NordicTrack X32i Incline Trainer


+ ajándék iFIT 1 éves tagság! Az ajándék iFIT 1 éves tagság más árengedményre, kedvezményre nem váltható át!


Maximálisan testreszabható!

Próbálja ki a NordicTrack X32i Incline Trainer új, modern tervezésű 40%-os dőlésszögű futópadját. Lenyűgöző 32''-os HD nagyméretű érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.

A NordicTrack X32i Incline Trainer új és izgalmas funkciókat tartalmaz, mint a WhisperQuiet™ zajcsökkentő kialakítás, a rendkívül széles futófelület, a 40%-os dőlésszög és a -6% lejtés valamint a nagy 4,25 LE folyamatos teljesítményű DurX™ Commercial Pro motor.

5x nagyobb kalória égetés maximális dőlésszögnél


Növelje kalória égetést edzés során (akár 321 kalória*) vagy érjen el páratlan edzési élményt a LIVE Speed és Incline Control kialakítás segítségével.

Beállíthatja a dőlésszőg emelkedésének mértékét +40%-os hegyi terepre, de választhat akár a vízszintes futáshoz képest lejtmenetet is -6%-os értékig. A legjobb és legmegfelelőbb dőlésszög egy érintéssel megváltoztatható közvetlenül a konzolról, így nem csak 0,5%-onként lehet szabályozni azt.

*3 km/h sebesség és 20 perces gyaloglás alatt, 90 kg-os átlagos felhasználó súlya mellett.

Egyedi kalakítású kapaszkodók

Nordictrack X32i kapaszkodók
Élvezze a mozgás szabadságát, miközben az edzés hatékonyabbá válik! Nem számít a koordináció szintje, Push Bar és Sled Grips kapaszkodók nagy mozgásszabadságot biztosítanak edzés során. Növelik az edzés intenzítását, javítják a kondiciót, erősítik az izomzatot és segítik a fogyást.

Extra nagy érintőképernyős kijelző
(TOTAL IMMERSION -
32” Color Touch-Screen Display )

X32i Incline Trainer kijelző
Merüljön el a hatalmas 32"-os színes érintőképernyő világába, amely sokféle interakciót és szórakozást kínál az edzés egyhangúsúgának elkerülése érdekében.

Kövesse nyomon az integrált iFit technológia segítségével edzéseit vagy jelöljön ki edzés a világ bármely pontján Google Maps térkép segítségével.

Motorteljesítmény: 4,25 CHP folyamatos teljesítményű hajtómotor


Élvezze a kimagasló motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést biztosít futópadja számára.

A beépített DurXTM Commercial Pro motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. Ahogy az autóknál a légzsákon, úgy a Commercial Pro motoron is megelőző teszteléseket végeztek, hogy a használata biztonságos és tartós legyen.

A Commercial Pro tesztelések kiterjedtek a vibráció- és a zajhatásokra, hogy a manapság kapható legegyenletesebben és legcsendesebben működő motort fejleszthessék ki.

IN-BUILT Sound System

NordicTrack X22i hangfal rendszer
Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolaljzathoz, hogy  edzés közben hallgathassa kedvenc zenéjét. Állítsa be az Intermix Acoustics 3.0 hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.

*Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

ONETOUCH vezérlők


Extra gyors vezérlés egy gombnyomással. Tartsd a hangsúlyt az edzéseden a 1-TOUCH ™ sebesség (0 és 20 km/h között) és a dőlésszög (-6% - 40% között ) állító gombok segítségével.

Futófelület: 56 cm x 165 cm

Nordictracj X22i futófelület
Csendesebb edzés és tartósabb használat a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószőnyeg segítségével. Az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül!

A NordicTrack X32i Incline Trainer frissített Reflex™ futófelület csökkenti a futófelületen lévő minden egyes lépés zaját. A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

Beépített ventilátor
(AutoBreeze Workout Fan)

NordicTrack X22i ventilator
Halk, akár a suttogás – a beépített kettős ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét, de kívánság szerint manuálisan is beállítható a ventilátor működésének az erőssége. Ez az innovatív technológia segít megtalálni az edzéshez szökséges legmegfelelő hőmérsékletet, így segítve a  koncentrációt.

Pulzusmérés

NordicTrack X22i pulzusmérő szenzor

A megfelelő pulzusérték hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint felvenni az iFit vezeték nélküli mellkasi pántot, amely folyamatos jelet küld a kijelző számára, így a megfelelő pulzus-zónában maradhat a teljes edzés folyamán. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Maximális terhelhetőség: 135 kg

A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

Edzésprogramok

Az iFit™ tagságával együtt több mint 1000 edzésprogramhoz biztosít hozzáférést a világ minden tájáról. A futószalag sebessége és a futófelület dőlésszöge automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)
(A szolgáltatás díja jelenleg: 99 USD/év vagy 9.99 USD/hó)

A beépített iFit Live technológia a sportban kitűzött célok gyorsabb elérését segíti. Az iFit több mint 1000 videós edzést tartalmaz.

Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps segítségével, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne edzeni. Most lehetősége nyílik arra, hogy személyre szabhatja edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját.

A GoogleTM és a Google MapsTM a Googl Inc. bejegyzett védjegye. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé! Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Nagyméretű 2,5" görgők
(Precision Machined Rollers)

Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett. A görgők megalkotásakor a legfejlettebb repülőgép technológiai tapasztalatokat használták fel.

A 2,5 hüvelykes precíziós módszerrel megmunkált és kiegyensúlyozott Non-flex hengerekkel és a  legmagasabb minőségű csapágyakkal a X32i a legtökéletesebb futópad. A nagy teherbírású, acélgörgők két pályán dinamikusan mozognak és ezáltal egyenletesebb, csendesebb és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak.

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére..

Garancia

36 hónap
Adatok
Motor
4,25 CHP
Felhasználható testsúly
135 kg
Sebesség
0-20 Km/h
Dőlésszög
Dőlésszög:-6% - +40%
Futószőnyeg méret
56 cm x 165 cm
Cikkszám
I-NT-NTL39221-INT
Tömeg
209 kg/db
Vélemények
Specifikáció
motor (Folyamatos teljesítmény)
4,25 CHP
motor (maximális teljesítmény)
-
maximális sebesség
20 km/h
dőlésszög
-6% - +40%
futófelület
165 x 56 cm
rugózás
Reflex
kijelző
Érintőképernyős
programok
+ 700
mp3/iPod bemenet
Igen/Igen
ifit kompatiilitás
Igen
pulzusmérés
Igen
melkasöves pulzusmérés
Bluetooth
összecsukhatóság
Nem
a termék méretei (cm)
183 x 101 x 178
összecsukott méret
-
termék súlya (kg)
145 kg
max. felhasználható testsúly
135 kg
hálózati használat
Igen
fővezeték tartalmaz Igen
csomagolt súly (kg)
-
csomagolt méret (cm)
193 x 102 x 85
simplepay_hu_v2 cofidis_hu