Pro-Form ITDF 10 Spin kerékpár

Pro-Form ITDF 10 Spin kerékpár
Pro-Form ITDF 10 Spin kerékpár
Pro-Form ITDF 10 Spin kerékpár
Pro-Form ITDF 10 Spin kerékpár
Pro-Form ITDF 10 Spin kerékpár
Pro-Form ITDF 10 Spin kerékpár
Pro-Form ITDF 10 Spin kerékpár
Pro-Form ITDF 10 Spin kerékpár

Élje át otthonában a világ leghíresebb országúti kerékpárversenyét! 

Pro-Form
799 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Részletek
Adatok
Vélemények
Specifikáció
Részletek

Pro-Form ITDF 10 Spin kerékpár


Élje át a világ leghíresebb országúti kerékpárversenyét! 

Ha olyan interaktív élményt és egyedi edzést keresel otthonodban, amihez hasonló nincs máshol, akkor megtalálta a megfelelő fitneszgépet. 

A Pro-Form ITDF 10 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy úgy érezzék, mint ha a Tour de France verseny részesei lennének, mindezt saját otthonukban, integrált intelligens technológiai rendszeren keresztül. 

Próbálja ki a 24 beépített programot, amelyek a Tour De France összes híres útvonalát szimulálja. Ne érezze magát többé nézőnek, bróbálja ki az útvonalakat és legyen részese a világ egyik legnagyobb kerékpáros versenyének.

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül, edzen a Tour de France legjobb szakaszain, jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, különböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé! Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Lendkerék súly

10 kg, hatékony inertia meghajtás. A lendkerék speciális kialakítása nagyobb centrifugális erőt eredményez, mely finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít a spinning kerékpár használatakor.

SMR™ csendes mágneses ellenállás

A ProForm® TDF 10 Spinning kerékpár az SMR ™ (Silent Magnetic Resistance™) csendes mágneses ellenállás technológiát kínálja, így könnyedén koncentrálhat edzésére anélkül, hogy zavarná az otthonában élőket.

A szíj hajtású rendszer elősegíti a finomabb, csendesebb, és kényelmesebb kerékpározást.

Emelkedő beállítás 0 és +20% között

A ProForm® ITDF 10 Spinning kerékpár automatikusan állítja a kerékpár dőlésszögét 0% és +20% dőlésszög között az előre beállított program alapján.

Pulzusmérés

Akár az a cél, hogy zsírt égessen, akár pedig az, hogy erősítse kardiovaszkuláris rendszerét, a kívánt eredmény elérése érdekében a kulcs mindkét esetben a megfelelő intenzitással történő edzés a megfelelő pulzusszámon. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

A konzol kompatibilis a BLUETOOTH® okos pulzusérzékelőkkel. Nem tartozéka az edzőgépnek.

10" interaktív HD érintőképernyő

A beépített 10"-es Smart HD érintőképernyő megkönnyíti, hogy elmerüljön a végtelen edzésekbe, miközben követi az iFIT edzőket a Stúdiós órákon és a világ legszebb helyeit bemutató edzéseken. A képernyő dönthető, így könnyedén megtalálhatja a legkényelmesebb látószöget edzése közben. Színes kapacitív kijelző a futás legfontosabb statisztikáit tartalmazza, könnyű terhelésállítást és motivációt biztosít az edzés monotonitásának elkerülése érdekében. 

Az integrált iFit technológiával testreszabott edzéseket készíthet, melyeket nyomon követhet és elemezhet, a Google Maps segítségével edzési útvonalakat tervezhet miközben felfedezheti a világot.

24 beépített Tour de France edzésprogram

Kedvére válogathat a Tour de France hegyi szakaszok vagy az időmérő futamok közül. A ProForm® TDF 10.0 Spinning kerékpár a kiválasztott fedélzeti programnak megfelelően automatikusan változtatja a pedálok ellenállását, illetve az emelkedés szögét!

Könnyű beállíthatóság

Precíziósan állítható, csúszásmentes, több pozícióban vízszintesen és függőlegesen állítható kormány. 

Találja meg az optimális testhelyzetet a függőlegesen és vízszintesen egyaránt állítható párnázott ülés állításával.
 

Pedálok

A lábtartóval ellátott csúszásmentes, fém pedálok nagy igénybevételre lettek tervezve (állva történő edzés). 

Pedál magasság min.: 59,6 cm

Pedál magasság max:91 cm

Komfort elemek

Az ergonomikusan tervezett kormánykarok csúszásgátló borítással vannak ellátva, ezzel is csökkentve, megelőzve az edzés okozta fáradságot. A nyereg vízszintesen és függőlegesen állítható, hogy az edzés még komfortosabb legyen.

Teljesítménymérő

Kövesse nyomon edzése intenzitását, akár a profik. A ProForm® TDF 10.0 Spinning kerékpár rendelkezik egy beépített teljesítménymérővel, mely pontos visszajelzését ad a kerékpáros teljesítményéről. A pontosabb adatok leolvasása érdekében minden kijelzőt egyenként kalibráltak.

Beépített kerekek

A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Maximális terhelhetőség: 150 kg

A ProForm® ITDF 10 Spinning kerékpárt nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték.

Kiegészítő

Kulacstartó, mely a tartóoszlophoz van rögzítve.

Product Testing

A Pro-Form gépeken többszintű tesztelést végeztek, hogy a vásárlóknak egy verhetetlen teljesítményű, kiváló minőségű edzőgépet biztosítsanak.

Garancia

36 hónap
Adatok
Felhasználható testsúly
150 kg
Dőlésszög
20 %
Önsúly
67 kg
Lenkerék súly
10 kg
Ellenállás állítás
24 - motorikusan állítható
Pulzus
Markolati és Bluetooth öv (opció)
Hangszórók:
2 x 2" Beépített
Cikkszám
I-PFEVEX71919
Tömeg
67 kg/db
Vélemények
Specifikáció

simplepay_hu_v2 cofidis_hu