Szervíz

BH Fitness szerviz

Professzionalizmus és szakértelem
a ICON, szolgálatában.

Ügyfélszolgálatunk közepén van egy csapat szakember, technikus és vezető, akiknek az a feladata, hogy a lehető leggyorsabban segítsenek megoldani az összes vizsgálatot, javítást és mihamarabb visszaszolgáltassák Önnek a terméket.

Professzionális szerviz biztosítása

Minden általunk forgalmazott termékhez teljeskörű professzionális szervizt biztosítunk, legyen szó üzembe helyezésről, karbantartásról vagy helyszíni javításról. Ezeket a munkákat saját, szakképzett szerviztechnikusaink végzik el. Nemcsak legújabb modelljeinkhez, hanem - mivel jó minőségű termékeket forgalmazunk - akár többéves berendezéseinkhez is tudunk alkatrészt és szakszerű javítást nyújtani.

A Sport8 Hungary Kft. által képviselt NordicTrack és ProForm márkának hosszú évek után is biztos alkatrész utánpótlást biztosítunk! Alkatrészbázisunk biztosítja, hogy a legtöbb esetben rövid határidővel történő szervizelést tudjunk biztosítani bármely általunk eladott termék esetében.
Hibabejelentés az alábbi módokon történhet

Szervíz elérhetőség:

Telefon: +36205050828

E-mail: szerviz@sport8.hu


Levélben: Sport8 hungary Kft - 1116 fehérvári út 168-178.
Hibabejelentő űrlap kitöltésével: Bővebben

Hibabejelentést csak írásban tudunk elfogadni, megértését köszönjük!Garanciális hibabejelentő űrlap lakossági ügyfelek számára.


Tisztelt készülék tulajdonos!

 Mivel az alábbi adatok nélkülözhetetlenek a javítás sikeres, gyors lebonyolításához - kérjük, hogy a jobb oldali oszlopot figyelmesen, pontosan és hiánytalanul töltse ki.

Továbbá kérjük, csak a hibásnak vélt egységet vagy részegységet küldje el, tartozékok nélkül!

A hibabejelentő lap mellé kérjük, csatolja a Magyarországi eredeti Jótállási jegyét és számláját. Ezek hiányában nem tudjuk elvégezni térítésmentesen a javítást. (A számla fénymásolata is elegendő)

Szervízlap kitöltése: ITT

A visszaszállítás vagy visszavétel időpontjáról Ön az itt megadott telefonszámon, vagy e-mail címen értesítést kap.

simplepay_hu_v2 cofidis_hu