Futópad beállítás - dőlésszög kalibrálás

NordicTrack futópad beállítás támogatásDőlésszög kalibrálás - Nem érintőképernyős konzolok

A dőlésszög kalibrálás a gép emelkedés és sűllyedés funkcióinak teljes tartományát teszteli (ha van ilyen). A dőlésszög kalibrálására vonatkozó utasítások modellenként változhatnak, ezért ajánlatos pontos utasításokért a hivatalos használati útmutatót elővenni.

A nem érintőképernyős konzolok esetében két általános módszer létezik a dőlésszög kalibrálásához. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek az utasítások csak a futópadok egyes típusaira vonatkoznak.

1. módszer: Nyomja meg a Stop és a sebesség gombot, helyezze fel a kulcsot

A dőlésszöd kalibrálásához nyomja meg és tartsa lenyomva a stop és a sebesség növelése gombokat. Tartsa lenyomva a gombokat és helyezze fel a biztonsági kulcsot. A készülék most kalibrálási üzemmódban van. Nyomja meg egyszer a Stop gombot. Ezután nyomja meg az egyik dőlésszöggombot a kalibrálás megkezdéséhez. Javasoljuk, hogy ne álljon a gépen, amíg a kalibrálás megtörtént.

A gép a legmagasabb dőlészög helyzetbe, majd a legalacsonyabb pozícióba megy. Kérjük várjon, amíg a gép teljesen leáll. Amikor a gép leáll, a kalibrálás befejeződött. Távolítsa el a biztonsági kulcsot a konzolról a kalibrációs üzemmódból való kilépéshez.

2. módszer: Nyomja meg a Stop gombot, helyezze be a kulcsot

A lejtés kalibrálásához nyomjuk meg és tartsuk lenyomva a stop gombot. A gomb megnyomásával melett helyezze be a biztonsági kulcsot a konzolba. A készülék most kalibrálási üzemmódban van. Nyomja meg egyszer a stop gombot. Ezután nyomja meg a dőlés felfelé vagy a lejtés gombot a kalibráláshoz. Javasoljuk, hogy ne álljon a gépen, amíg a kalibrálás megtörtént.

A gép a legmagasabb lejtéshelyzetre, majd a legalacsonyabb pozícióba esik. Kérjük várjon, amíg a gép teljesen leáll. Amikor a gép leáll, a kalibrálás befejeződött. Távolítsa el a biztonsági kulcsot a konzolról a kalibrációs üzemmódból való kilépéshez.


simplepay_hu_v2 cofidis_hu