Futópad beállítás - Sebesség kalibrálás

NordicTrack futópad beállítás támogatásDőlésszög kalibrálás - Nem érintőképernyős konzolok

A sebesség kalibrálás a gép sebesség funkcióinak teljes tartományát teszteli (ha van ilyen). A sebesség kalibrálására vonatkozó utasítások modellenként változhatnak, ezért ajánlatos pontos utasításokért a hivatalos használati útmutatót elővenni.

A nem érintőképernyős konzolok esetében két általános módszer létezik a dőlésszög kalibrálásához. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek az utasítások csak a futópadok egyes típusaira vonatkoznak.

A sebességkalibrálás egy olyan folyamat, amelyet a gép működési sebességének egyenlőtlenségei javítására használnak.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez az eljárás magában foglalja a gép maximális sebességének gyors elérését. NEM álljon a futópadon az eljárás végrehajtása közben!!!

1 lépés: Adja meg a kalibrálási módot

Először be kell írnia a kalibrálási módot a konzolon. Ehhez nyomja meg és tartsa lenyomva a STOP és a SPEED INCREASE gombot (ez akár egy felfelé nyíl vagy egy + (plusz) szimbólum). A gombok tartása közben helyezze be a biztonsági kulcsot a konzolra. Ezzel a készülék kalibrálási üzemmódba lép. Miután ez történt, elengedheti a gombokat és a biztonsági kulcsot.

2. lépés: Sebességkalibrációs ablak

Ezután nyomja meg egyszer a stop gombot. Sebességkalibrációs ablak megjelenik. Ezzel a képernyőre lépve léphet a kalibrálási üzemmód következő funkciójához. Amint azt már korábban említettük, ne álljon a futópadon az eljárás végrehajtása közben. Nyomja meg és tartsa lenyomva a sebességnövelés gombot. Nézze meg a konzolt. Láthatja a kijelzőn megjelenő számot, amelyet növelhet a sebességnövelés gomb megnyomásával. Addig tartsa lenyomva a sebességnövelés gombot, amíg a szám "85" értékre nem vált. Ezzel a futópad a maximális sebességhez jut, ami szintén megjelenik a konzolon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az alábbi példa csak a "85", nem minden konzol egység nagyságát mutatja.

A futópad sebességének a gép maximális sebességénél +/-0,2 mph (mérföldnél) nagyobbnak kell lennie. Ez a futópad működési sebességének normális ingadozása. Például, ha a futópad maximális működési sebessége 10 mph, a kijelzett sebességnek 9,8-10,2 mph között kell lennie. Ha a konzol azt jelzi, hogy a sebesség ilyen tartomány felett vagy alatt van, a futópad vezérlőkártyáján további kiigazításra van szükség.

Kérjük ilyen esetben kérje szervizes munkatársunk segítségét.

simplepay_hu_v2 cofidis_hu