Futópad karbantartás - futószőnyeg fesszeség beállítása

NordicTrack futópad karbantartás támogatásFutószőnyeg fesszesség beállítása

A megfelelő szőnyeg feszülés fenntartása az egyik legfontosabb dolog a futópad vagy a nagy dőlésszögű termékek karbantartásánál. Először és legfontosabb az Ön biztonsága érdekében; ha a futószőnyeg túl laza, hasonló lesz a jégen való járáshoz, és mindannyian tudjuk, hogy ez nem a leginkább megnyugtató érzés.

A megfelelő feszültség fenntartása egyszerű. Egyetlen szerszám szükséges hozzá: Allen imbuszkulcs amelyet a termék vásárlásakor a doboz tartalmaz. Ezt az eszközt,  összeszerelés során is használtuk.

Ha a futófelület csúszik működés közben, vegye ki a kulcsot a konzolból és HÚZZA KI A TÁPKÁBELT. Az imbuszkulcsot használva fordítsa el a két hátsó görgő csavart az óramutató járásával megegyező irányba 1/4 részig. Ha a futószalag rendesen a helyén van, akkor azt a szélén 5-7 cm-re (2-3 in.) meg lehet emelni. Figyeljen arra, hogy a futószalag középen maradjon. Dugja be a tápkábelt a konnektorba, helyezze be a kulcsot és sétáljon pár percet a futópadon. Ezt addig ismételje, amíg a futószalag eléggé oda nem rögzül.


simplepay_hu_v2 cofidis_hu